AKTUALIZACE

14.11.2014 10:03

Po delší době jsme tu s menší aktualizací našich stránek. 

Vzhledem k tomu, že Angie začala koncem července hárat, zrušili jsme všechny zkouškové plány, nikam už tuto sezonu nakonec nejeli a nechali Angelínu odpočívat a užívali jsme si spíše jen výletů a léta. Pár fotek najdete ve fotogalerii. Jsou tam fotky s Angiinou kámoškou goldenkou Jessi, foto z rozhledny u Adamova a ze zahrádky s FCR Cherri: angiezannenskych.rajce.idnes.cz/leto_2014/

V září nás čekal důležitý životní krok a Angie byla u toho samozřejmě s námi. Měli jsme totiž svatbu a všichni si užili krásný den se svými milými, plno jídla, pití a Angie i spoustu hlazení :)

Po svatbě jsme odjeli na dovolenou a Angie si užívala u páníčkových rodičů. A myslíme, že se tam měla dobře. I když jí určitě bylo trošku smutno. Angie si mezitím odbyla falešnou březost a po našem návratu už tu byla zase naše stará, šílená, akční a veselá Angie.

V říjnu nás čekala ještě jedna kratší dovolená, tentokrát v Krušných horách a u toho nechyběla ani Angie. Užívali jsme si krásného počasí a dlouhých túr, prostě ideální dovolená. Fotky: angiezannenskych.rajce.idnes.cz/Krusne_hory_10_2014/

A konečně pár podzimních fotek, z Borače a Olešnice: angiezannenskych.rajce.idnes.cz/rijnovy_mix/

Letošní zkouškovou sezonu jsme nevyužili úplně podle plánu a nepovedlo se nám získat "U" všestranný pes. Ale třeba se nám to podaří v roce 2015 s novými zkušebními řády. Kdo ví. Nebudeme nic plánovat, však ono se uvidí. 

A budeme se snažit polepšit s aktualizací našich stránek:) M+M+A